8 years 8 years

Far Cry 2 virket noe kjedelig. Mulig det bare var starten som var så mørk, og all sanden. Likte bedre det første Far Cry spillet. Gikk derfor rett videre til 3'ern. Historien så langt dreier seg rundt en venneflokk som har tilbrakt ferien på en tropisk øy. Etter et fallskjermhopp kommer de fra hverandre og blir tatt til fange. Hovedpersonen Jason rømmer mens broren blir skutt. Jason får hjelp av Dennis og starter jakten på å befri sine venner.

    I spillet kan man klatre opp i radiomaster for å fjerne et kretskort. Man får da opp et detaljert kart over området. Man kan sanke inn planter og drepe dyr for å lage medisiner, ryggsekker, lommebøker og mye annet. Jason har et kamera han kan bruke til å utforske terrenget med, og kan automatisk tracke fiender, selv bak vegger, når de først har blitt oppdaget. Ganske urealistisk, men artig! I tillegg går mye av spillestilen ut på å snike seg rundt, kaste stener for å avlede oppmerksomhet om man ikke ønsker å storme på. Det fungerer ofte godt det også :)

    Her ser det ut til at alle vennene er reddet, ser vi bort i fra de to som er døde. Et lite tilbakeblikk på dagen før det gikk galt, og så bærer det avsted for å levere tilbake kniven til hun skumle lederdama.