12 år 11 år

Etter en lang dag på biltur passet det bra å slappe av ved vårt eget basseng. Var innom en butikk for å kjøpe noen badeleker, en hatt, solbriller og svømmebriller som ikke var særlig tette. Fikk tatt noen flere bilder under vann nå, da det er lettere når en faktisk ser noe selv. På kvelden spiste vi på et sted som merkelig nok het "dama dama". Det var god mat hvis man ikke valgte den sterke retten, men det var trangt og varmt, samt at vi ble lei kelneren si "thank you very much" i enhver settning. Vi fant en isbar, Pane di Capo, litt lenger nede i gaten der vi spiste oss mette på søtsaker.

  • Utsikt over Pefki der vi bor Utsikt over Pefki der vi bor
  • Mannen vi låner villaen av og hans datter som stadig ville ut å stå på vannski så snart faren var ferdig med dagens Mannen vi låner villaen av og hans datter som stadig ville ut å stå på vannski så snart faren var ferdig med dagens "glass bottom boat" turer.
  • Her spiste vi middag Her spiste vi middag
  • Her var det is å få Her var det is å få

    I dag fredag har vi vært noen kilometer nord for Lindos på en stenstrand. Vi badet litt, men lå for det meste under parasollene våre grunnet den ekstreme varmen. Noen av oss ble så røde at sengen ble neste. Parasollen beskytter nemlig ikke mot refleksjoner fra havet. Vi får se om vi får opp de de gjelder når det nærmer seg middagstid etter at solen har gått ned.