7 years 7 years

Har nettopp bestilt en ny barberkniv. Den jeg allerede har fulgte med et nybegynnersett, og har byttbare blader. Det er ganske artig å bruke barberkniv, såpe og kost. Skikkelig retro. Ble sikkert inspirert da jeg så det brukt på Battlestar Galactica. Valget endte på en "white pearl" fra nordicselfdefence.no og kom på ~450 inkludert frakt. Man får langt dyrere kniver, og jeg hadde ikke kjøpt derifra igjen.

  • Paddles Paddles
  • Pull bouy, paddles og svømmebriller Pull bouy, paddles og svømmebriller
  • White pearl. Den kom uslipt og er derfor helt ubrukelig fremt til jeg får slipt den. Tok uker bør butikken sendte, og kniven var skadet ved ankomst. White pearl. Den kom uslipt og er derfor helt ubrukelig fremt til jeg får slipt den. Tok uker bør butikken sendte, og kniven var skadet ved ankomst.

Svømmer ganske ofte på Tøyenbadet, så jeg har nå kjøpt meg noen badeleker for å hjelpe på svømmeteknikken. Kjøpte slike svømme-"paddles" og "pull bouy" fra klubben.no. Når vi først er inne på onlinekjøp, jeg gikk nettopp tom for d-vitaminer. Den forrige jeg kjøpte var i 2011. Nå vil ikke iHerbs sende slike til Norge lenger grunnet importregler (samt en god dose overformynderi). Problemet løses nå ved å importere fra innenfor EU. Fant noen billige på BigVits. Kokosolje går fremdeles fint å importere fra iHerbs. Temmelig lite effektivt å sende enkeltbokser av 1Kg i post fra USA til Norge, men det er under halve prisen av tilsvarende kvalitet i helsekost her i Norge, frakt inkludert.

På dette bildet virker det som om det er ryddig her. Det var det ikke. Det lå deler overalt!
På dette bildet virker det som om det er ryddig her. Det var det ikke. Det lå deler overalt!

Sist, men ikke minst, byttet jeg batteri på min iPhone 4S for noen uker siden. Du verden for en forbedring. Før døde telefonen spontant og uten forvarsel en eller annen gang på ettermiddagen. Selv om telefonen ladet hele natten før. Nå holder den fint i 2 døgn igjen. Som ny. Litt tregere enn ny, men det kommer av helt andre grunner. Byttet batteriet hos Dr. iPod. Holder til i Oslo, rett ved Grand hotell. Kostet 450 og det var bare å droppe innom. Tok ca 15 min. Mulig jeg var heldig med tiden, men det gikk temmelig uproblematisk.