7 years 6 years

Jeg hadde ventet lenge på Nintendo 64. Alle andre mente jeg heller burde kjøpe Playstation, men valget var enkelt: Supermario64 kom til N64.

Super Mario 64: Super Mario endelig i 3D! Artig å tenke tilbake på hvor mye moro vi hadde det da vi gikk gjennom dette spillet. Det er 120 stjerner og når du har alle åpnes en kanon ute i hagen som lar seg skyte Mario opp på taket er Yoshi gir deg masse liv.


Goldeneye 007: Spillet følger handlingen til filmen med samme navn. Det ble mye 4-player på dette spillet etter skoletid.


The Legend of Zelda - Ocarina of Time:


Det beste spillet noen sinne, Legend of Zelda slik det skal være. Link starter eventyret sitt som barn i Kokiriskogen der han har vokst opp sammen med kokiribarna. Han har et mareritt der han ser prinsesse Zelda rømmer fra slottet sitt. Han skaffer seg skjold og sverd, redder det store Deku-treet og begir seg ut på de store åpne sletter i Hyrule. Han har en følgevenn, Navi, som er en liten fe. Navi hjelper Link med å fokusere under kamper. Link kommer frem til slottet der prinsessen bor, og sniker seg inn til Zelda. Zelda mistenker Ganondorf for å planlegge å stjele de tre kraftkildene ("triforce") for visdom, mot og makt. Link lover så å finne de tre edelstenene som er nøkkelen til oppbevaringsplassen ("Sacred Realm") til triforce-et.

Etter å ha funnet alle tre, og er tilbake ved slottet, kommer drømmen hans til virkelighet. Den onde tyven Ganondorf er på jakt etter Zelda, som kaster et musikk-instrument "Ocarina of Time" til Link på vei ut, ridende vekk fra slottet. Link kommer seg inn i Sacred Realm der han finner Mestersverdet. Ganondorf klarer å snike seg inn og tar triforce-et.

Link blir sendt inn i fremtiden og våkner opp som voksen. Han må ta opp kampen med å redde verden som nå er i Ganondorfs hender og befri prinsesse Zelda.


The Legend of Zelda - Majoras mask: Også her starter du med Link som barn. Han blir aldri voksen i dette spillet, men han samler forskjellige masker, Noen som lar han forvandle til forskjellige skapninger. Andre masker igjen setter i gang ulike reaksjoner hos dem du prater med. I spillet har du tre dager på deg å redde verden fra et sammenstøt med månen. En sang du tidlig lærer lar deg hoppe tilbake i tid slik at du kan prøve på nytt og på nytt inntil du er i mål. Hele spillet er en stor jakt etter å være på riktig sted til rett tid. Heldigvis beholder du kunnskapen (og noen av tingene du har skaffet deg) fra gang til gang.


Bomberman 64
Spilte igjennom 2 av disse spillene. Greie nok.

Didi Kong Racing: Mistenkelig lik Mario Cart. Byttet Mario ut med Konkeykong gifurer. Du har noen flere kjøretøy her: fly og hovercraft.