12 år 10 år

Jeg tok meg fri sist fredag, og dro til Skien på torsdag ettermiddag da min søster også skulle hjem fra Bergen den samme helgen. Da jeg kom hjem til min far ble jeg møtt av en overaktiv liten hund som heter Yari. Min far og Hilde hadde passet på den siste uken for et vennepar som var bortreist. Normalt er allergi et problem for dem, men hunden hadde nesten ikke pels, så det gikk vist ganske fint. Hjemme hadde de nylig gått til anskaffelse av en B&W Zeppelin Air. Da jeg kom var den koblet opp mot en CD-spiller, men etter litt konfigurasjon fikk jeg den opp på det trådløse nettverket og kunne sende musikk fra min iPad til den trådløst. AirPlay er helt konge! Vi fikk bestilt opp en iPad2 og startet et abonnement på Spotify før jeg dro tilbake til Lillehammer

    Fredag morgen tok jeg en løpetur med Yari ute på noen skogsveier bak innover der far bor. Litt over halvveis i turen klarte jeg å sparke borti en litt for høy sten, slik at jeg falt i bakken. Da jeg kom hjem igjen verket storetåen noe voldsomt og jeg kunne nesten ikke gå litt ut på kvelden. Skikkelig forstuelse. Klarte likevel å ta en tur inn til byen for å se den nye leiligheten til min lillebror, rett ved Brekkeby, og var en tur i sentrum for å spise jordbær og is i det nydelige været. På kvelden var vi alle tre søsken hos mamma og spiste middag der. Fikk også en haug med smertereduserende piller som tok mesteparten av smerten vekk.

    Lørdag var jeg og min søster nok en gang hos bror, og nå hadde også min tante Anne-Lise kommet fra Tønsberg. Vi så noen episoder av That 70's Show, spiste og dro til sentrum av Skien der vi fant en kafé og møtte far og Hilde. Vi spiste mer is og drakk kaffe. Turen gikk videre til mamma igjen der vi spiste får i kål, lagde 8 porsjoner sjokoladefondant som vi spiste hos Helle litt senere om kvelden. Vi gikk litt rundt i byen til klokken ble 2 og dro etterhvert hjem igjen.

    Søndag spiste vi middag hos far, og så gjenstod bare å kjøre hjem til Lillehammer. Har nå vært på jobb mandag og tirsdag. Slet noe veldig med en safe på jobb som jeg ikke husket koden til. Den var heldigvis åpen, så det gikk tilslutt å bytte koden etter å ha skrudd den opp og dirket den i åpen posisjon. Fant en fin pdf om tematikken på crypto.com.

    Jeg ble så hektet på AirPlay at jeg fant meg en slik server for Windows. Du finner den på sourceforge.net og den heter shairport4w. Nå kan også jeg spille av fra Spotify på min iPad til min stereo koblet til en Windows PC.

    Helt til slutt kan du se at det har dukket opp noen "nyheter" fra min google reader konto. De nyeste rss jeg har delt vil nå dukke opp på høyresiden når månedvisning er valgt.