13 år 10 år

Hvis du har vært her tidligere, ser du at menyene er satt opp litt annerledes nå. Forhåpentligvis enda et steg mot bedre oversikt. Har nå nettopp oppdatert Økonomisiden min. Jeg har lenge tenkt på å skrive om iPad'en jeg har kjøpt, men liksom ikke fått tatt meg tid. Sitter ikke så mye foran PCen lenger for å si det sånn. Den kommer! må jo ha min egen liste over "må ha" apps.

Så, hva har skjedd i januar:

Jeg kjøpte en ny stol for en 2 uker tid siden. Den er i omtrent samme stoff som sofaen og er ordentlig deilig å sitte/ligge i.

En søndag jeg var å svømte traff jeg på en danske som nå hadde bod i Norge en del år. Han hadde svømt aktivt som ung og hadde noen ting å påpeke ved min svømmeteknikk. Det er ikke så lett å se selv når du plasker rundt der, men fra litt distanse var det tydelig at jeg vinglet frem og tilbake når jeg svømte krål. Tipset var å se rett frem med hodet i vannkanten (ikke rett ned slik jeg gjorde). I tillegg var det om å gjøre å trekke armene mest mulig med vannet og ikke i en bue over. Det er lettere om man bøyer armen og hever skulderen. Føre hånden mot armhulen] Med ett forsvant mye av vannmotstanden. Han lærte meg også vendinger ved krål og bryst, men jeg må nok øve en stund før det går naturlig. Har en tendens til å vri rundt for tidlig og ikke ha noe å sparke fra mot, samt at jeg går for mye nedover. I tillegg er var det å få "timet" pustingen rett rett før.

  • Jeg har laget wok Jeg har laget wok
  • Blir det noe liv i denne igjen mon tro? Blir det noe liv i denne igjen mon tro?
  • Kjøpt ny stol Kjøpt ny stol

I jobbsammenheng var jeg en tur i Midt-Norge, nærmere bestemt på Ørland. Måtte en tur opp på en topp for å montere ferdig noe nettverksutstyr. Det var mye snø og mye tåke. Så mye snø at veien opp var snødd inn. Umulig å komme frem med snøscooter helt opp, så vi måtte traske på de fantastiske trugene vi hadde fått utdelt. Sekken var stappfull og temmelig tung. Dagen før laget jeg en salat av noe rester jeg hadde igjen siden jeg skulle bort 2 dager. Enten var det den, eller så var det burgeren jeg kjøpte i kantina samme kveld som gjorde susen, for hele påfølgende natt kastet jeg opp en 7-8 ganger og hadde diaré. Veldig festlig med tanke på at jeg måtte rekke flyet tidlig neste morgen. Ble en lang tur hjem. Jeg har ikke funnet ut hva jeg ble dårlig av, men salaten hadde vært ute av kjøleskapet siden morgenen den dagen, med meg i sekken, så jeg heller mot den... men det var noe rart med burgeren.

Og en siste ting: Det er kommer temmelig mye snø.