16 år 10 år

Et nytt år er godt i gang, og jeg har begynt på plikttjenesten etter å ha gått 3,5 år på Forsvarets Ingeniørhøgskole på Jørstadmoen. Tiden har gått fort for det har vært mye nytt å lære. De siste ukene og frem til nå har jeg deltatt og holdt kurs, både i Bardufoss-området, og nå fremdeles i Bergen. Siden jeg likevel var i Bergen, besøkte jeg en god venn fra ungdomskolen og videregående som også har valgt en utdanning i Forsvaret.

    I Bergen er det vått. Det har jeg nå fått erfart. Sett i kontrast til Jørstadmoen, var det litt snodig å komme til et landskap helt bart for snø. Likevel imponerte byen med et voldsomt snøfall lørdagskvelden forrige uke.. bare for å smelte bort i løpet av søndagen. Det hindret oss ikke i å ta en ut opp i bakken for å stå på "hasj brett" og Telemark. Det skal også nevnes at bakkene ned fra fløybanen er ypperlige for akebrett kjøring.

    Ellers har livet på "befalsmessa" gått sin gang. Duker, puter, lys osv er kjøpt inn, og skrivebordet står bare og venter på å bli montert. Det er fortsatt noen episoder av 24-hours igjen, og snart skal PC-en oppgraderes for å kunne spille COD4 og Crysis...