4 år 4 år

I starten av august flyttet jeg og søster fra Markveien til Jens Bjelkesgate. Vi (og flere engasjerte) var litt skeptiske til Tøyen, men det er veldig koselig her. Bakgården er rolig og full av barn som leker. Det er bordtennisbort, husker og sandkasse her. Rett utenfor har vi Botanisk hage og svømmehallen på Tøyen rett i nærheten. Nærhet til T-bane veide tungt. Borettslaget har også fiber, så nå har jeg for første gang ordentlig Internett. 100 megabit begge veier. Det er 12,5 megabyte hvert sekund! Minner meg om den gang jeg satt på modem, og da vi endelig fikk en 384/128 kbps ADSL-linje for veldig lenge siden.

Bakgården vår fra verandaen
Bakgården vår fra verandaen

Vi hadde egen innflyttingsfest med "bad taste" party. Vi hadde disco-pære på "lekerommet" der PC'en nå står og vi spilte med store kort. Var også på en midlertidig innflyttingsfest i på vei mot Lillestrøm. Vi fant da ut at vi skulle få tak i en playstation 2 med spillet "buzz junior jungle party". Fikk tak i buzzere (kontroller med en stor rød knapp og fire mindre fargeknapper) fra en person på Finn. Fikk tak i maskinen + masse spill og to gitarer fra en annen. Solgte gitarene og spillene igjen. Spillet var ikke å oppdrive. Mange treff, men alltid solgt. Fant det derfor på ebay. Håper det kommer snart.

En solskinnsdag ved Oslos brygger
En solskinnsdag ved Oslos brygger

22. august deltok jeg på et fargeløp kalt "color me rad 5k". Et 5 kilometers løp oppe på Holmenkollen. Har aldri sett så mange ta t-banen før. Det var veldig artig. Møtte noen bekjente. Løp fra alle sammen. Møtte så noen venner igjen ved mål. Underveis var det flere fargeposter hvor det stod folk som kastet farge på oss. Vi hadde også små poser med fargepulver vi kastet på hverandre. Etterpå dro vi til Vigelandsparken der vi spiste sushi.

  • Discopæren fra TGR Discopæren fra TGR
  • Bad taste party Bad taste party
  • Bordtennis med bror, søster og tante Bordtennis med bror, søster og tante
  • Søster og tante på mela-festivalen Søster og tante på mela-festivalen
  • Startpakken hentet på en sportsbutikk noen dager før løpet Startpakken hentet på en sportsbutikk noen dager før løpet
  • Det er seriøst mange som vil på den trege t-banen opp til Holmenkollen. Det ble satt inn ekstra togsett Det er seriøst mange som vil på den trege t-banen opp til Holmenkollen. Det ble satt inn ekstra togsett
  • Oppvarming før løpet Oppvarming før løpet
  • God stemning God stemning
  • Selfietime! Selfietime!
  • RedBull RedBull "Flugtag" i Bjørvika

Sykt mye mennesker. Vi kom litt sent, men fikk se noen tullete forsøk på å dytte kjøretøy ut i vannet
Sykt mye mennesker. Vi kom litt sent, men fikk se noen tullete forsøk på å dytte kjøretøy ut i vannet