5 år 5 år

Denne jobbuken startet med et seminar på Gardermoen der vi hadde invitert både private og statlige aktører for å diskutere bekjempelse av datakriminalitet. Vi avsluttet på tirsdag ettermiddag, og jeg rakk akkurat å stikke hjemom for å skifte til volleyballtreningen som startet opp sist uke. Det var artig å starte på igjen, og nå var vi enda flere enn før sommeren. Endte flere innbyttere på alle lag. Det var noe trekk i lokalet under seminaret, en forkjølelse satt seg i halsen og på onsdag morgen var formen heller dårlig. Var en tur innom Oslo på torsdagen også, og har roet ned siden. I dag har jeg kjøpt 72 egg samt brokkoli på bondens marked rett utenfor her jeg bor. Senere i dag blir det grilling.

  • Byfest sist helg. Søster var på besøk og vi feiret ei venninne som nettopp var tilbake fra India. Byfest sist helg. Søster var på besøk og vi feiret ei venninne som nettopp var tilbake fra India.
  • 2 plater á 36 egg. Det er mye det! 2 plater á 36 egg. Det er mye det!
  • Brokkolistilkene er enorme. Har kuttet de i biter og puttet i en plastpose. Brokkolistilkene er enorme. Har kuttet de i biter og puttet i en plastpose.