9 years 9 years

Her er et lite sammendrag av spill jeg har brukt noe tid på i 2014 så langt.

Drømmefall: Den lengste reisen er et "pek og klikk" spill fra Funcom. Zoë er hovedkarakteren, og vi følger henne i jakten på hennes forsvunne ex-kjæreste. Reisen går mellom to parallelle verdener. En høyteknologisk og en magisk.

  Hunted: The demon's forge: Er positivt overrasket over dette spillet. Spillet kan minne litt om Prince of Persia i spillestil. Man spiller enten E'lara eller Caddoc, oppgraderer karakterene underveis og bytter våpen som kommer i raske, middels og sene utgaver med varierende slagkraft. Historien er grei, musikken og stemningen er god og det er mange skjulte oppdrag å prøve seg på. Spillet er ellers 100% lineært. Det er vist forskjellige endinger på spillet. Jeg skulle vist ikke drikket fra det begeret... kan ikke skylde på at jeg ikke ble advart :)

   Lego minifigures er Funcom's neste store satsing. Var litt skeptisk til det i starten, men etter å ha spilt det noen minutter virker det ganske avhengighetsskapende. Veldig enkelt og lite variasjon i spillestil, men nydelige områder og stemning. Dette spillet er også "pek og klikk" basert og man spiller delvis samtidig med andre uavhengig av plattform. Plutselig dukker det opp andre spillere, og man kan danne lag. Spillet er gratis, men med mange områder utilgjengelig for de uten abonnement. Et abonnement koster nå ca 50,- per måned og noe billigere ved 6 og 12 måneders abonnement. Man samler diamanter og stjerner i spillet som kan brukes til oppgraderinger, kjøpe flere figurer eller til og med kjøpe abonnement. Det vil riktignok ta ganske lang tid å opparbeide seg nok diamanter. Microsoft forsøkte noe liknende med Age of Empires Online. Blir spennende å se om dette klarer seg bedre.

   • Spillet starter i Legohyllen på butikken Spillet starter i Legohyllen på butikken
   • Det er en beta, og ja, det er ustabilt :) Det er en beta, og ja, det er ustabilt :)

   Far Cry 2: Har endelig kommet litt i gang med spillet. Handlingen foregår et sted i Afrika.

   Dead Island: Hovedpersonen befinner seg på en ferie-øy, får i seg alt for mye å drikke, oppfører seg som en drittsekk og sovner tilslutt på rommet sitt på hotellet. Når han våkner er øya full av zombier. Spillet er noe kjedelig i starten da de første våpen som er å få tak i går fort i stykker og gjør lite skade. Etterhvert lærer en å reparer og oppgradere, løser noen oppdrag og får litt mer kontroll. Også i dette spillet kan det plutselig dukke opp andre online-spillere man kan samarbeide med.