6 years 6 years

Stod opp etter å ha blitt vekket av en melding på viber 08:30. De to andre, nettopp tilbake fra en fest trengte noen timers søvn før toget til Paris litt senere på dagen. Gikk inn mot sentrum selv, plukket opp litt frokost på veien, og kom først over en gjeng med løpere. De hadde alle samme skjorte på hvor det stod "the color run". Ei jente jeg pratet med sa det kostet 45€ å delta, samt at de skulle jogge 5 km. De løp i puljer nede ved elva.

    Gikk så litt rundt i en stor park "Jardin des Tuileries" og endte etterhvert opp ved Notre Dame som vell og merke er motsatt vei av parken. Der var det masse folk og lange køer, både for å komme inn, samt komme opp på toppen av katedralen. Gikk litt rundt og så parken bak katedralen, var inne og stod så en times tid i kø for å komme opp på toppen.

      Da jeg var 2 min fra leiligheten på vei tilbake ringte Vivek og meldte de var en 25 min unna stasjonen. Vi møttes på t-basestasjonen "La Chapelle", spiste sørindisk dosa og ghalub jhamun (desert) på en indisk restaurant og gikk rundt noen timer.