16 år 10 år

Skal si tiden går fort. Da er det snart julaften og det begynner å bli på høytid å få skrevet ned noen velfunderte ord igjen. Det var mange hektiske dager i perioden før den 14. desember da vi endelig kunne ta på oss sersjantvinklene og vinke farvel til Forsvarets Ingeniørhøgskole. Men tilslutt kom dagen vi hadde ventet på i 3.5 år. Dagen ble feiret med en fin liten seremoni inne i leiren, etterfulgt av et heidundrende ball senere på kvelden.

    Jeg skal ikke påstå at jeg har fått gjort så fantastisk mye siden da, men et helt pepperkakehus er oppreist fra to esker pepperkakedeig, da med litt hjelp av flytende sukker. Det er verd å nevne at pepperkakehuset er en tro kopi av det nye huset Pappa og Hilde kjøpte i sommers, og som vi nå bor i. Jeg ville nesten påstå at pepperkakehuset mitt er enda litt finere enn originalen.. men så er det nok litt for lite da og ikke fult så solid.

    Julehandelen i Skien og Porsgrunns hektiske julegater er også på heroisk vis mestret, ihvertfall nesten. Noen få ting gjenstår, men de utfordringene får pent vente til i morgen. Utover dette har det blitt en god del filmtitting, samt enda mer soving enn hva en normal person kan anse som normalt. For å forsvare denne slappe livsstilen skal det påpekes at minst én tur ute i Guds frie, men ikke fult så lettløpte natur er gjennomført. At det også er maks én er en helt annen sak...