11 år 10 år

Videregående og høgskoletiden: De store linjene i PC oppgraderingene er byttet til AMD XP1800+ klokket til 2500+, Nvidia GeForce 5800 Ultra (nok en floop), AMD X2 3800+ og Radeon 9800SE (som jeg flashet til 9800 Pro)

No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way. Du spiller en superagent Cate Archer og settingen er forholdet mellom USA og Russland under den kalde krigen på 1960-tallet.


Age of empires 3: Med tilleggspakkene "The WarChiefs" og "The Asian Dynasties"


Black and white Du får leke gud. Er du god eller ond?


Call of duty og Call of duty 2


HalfLife 2: Gordon Freeman fortsetter kampen mot romvesen fra Xen kalt "the Combine".
Mr. Freeman går av toget i City17 og treffer snart sine kollegaer fra Black Mesa, Barney Calhoun samt Dr. Isaac Kleiner eller å ha blitt reddet av datteren av Dr. Eli Vance, Alyx Vance.

Zero-Point Energy Field Manipulator aka "Gravity gun" blir introdusert i dette spillet, sammen med en avansert fysikkmotor som tillater spennende måter å nedkjempe horvene med fotsoldater på. Gordon kjemper seg gjennom undergrunnen, en gravplass, store åpne terreng med bil, fengsel og ender tilslutt oppe i tårnet "Citadel" der han gjør skade på "antimaterie reaktoren".

Den mystiske G-mannen dukker nok en gang opp, takker Gordon for arbeidet så langt og redder han og Alyx ut.

HalfLife 2:Episode 1: Alyx og Gordon må tilbake til Citadel for å stoppe den nå ustabile kjernen før den går i luften. Mens de er der, får Alyx kopiert en melding som skal sendes tilbake til hjemplaneten til "the combine". Våre helter rømmer via tog, men blir avsporet og må fortsette til fots. De møter tilslutt opp med Barney igjen og kommer seg til en togstasjon for å rømme. I det toget har forlatt sentrum, eksploderer materien i Citadel. Igjen blir Gordon avsporet...

HalfLife 2:Episode 2: Meldingen, som viser seg å være en beskrivelse av en superportal, må leveres til motstandsbevegelsens hovedbase i "White forest". Alyx blir hardt skadet i starten av spillet, og får hjelp fra "vortigaunts".



Counter Strike:Source Grafisk oppgradering av det opprinnelige CS. Terrorister mot politiets spesialstyrker. Delt inn i "redd fangene", "bomben" og "vip" modus.

Portal: En portalrifle lar deg opprette to forskjellige portaler. Materie som entrer den ene portalen, går ut den andre. Du starter som en testkanin i et sett med laboratorieforsøk. Etterhvert klarer du å bryte deg fri, for så å ta opp jakten på "gærningene" bak denne galskapen...

FarCry


Prince of Persia - Warrior Within


Prince of Persia - The Two Thrones