11 år 10 år

Uke 30

Besteforeldre

Var en tur innom farmor og farfar på onsdagen og innom mormor på tirsdag og søndag. På søndagen for å plukke rips. Var også to ganger på mormors hytte på Seivall. Her er noen bilder:

    Lundedalen

    Gikk en tur i Lundedalen på fredag med Stian. Måtte jo innom barneskolen for å se hvordan det stod til der. Det bygges ny skole der lekeplassen før lå. Alle byggene rundt i de fine fargene står der fortsatt og skal vist ikke rives da jeg har hørt de er blitt vernet. Rart å tenke på hvor mange ganger jeg gikk frem og tilbake Lundedalen til og fra skolen.

    Kino 2for1

    Så langt i sommer har jeg fått sett The Amazing Spider-Man, Ice Age: Continental Drift og The Dark Knight Rises på kino. Siden jeg nå har Netcom, og de stadig reklamerer med 2 for 1, la vi to av filmene til tirsdager. Man sender bare en SMS til 1989 med innholdet "2for1", og får tilbake en kode. Andre tirsdagen fikk jeg følgende melding tilbake:

    Beklager, men du er litt sent ute i dag P.g.a stor pågang har vi dessverre ikke flere koder til denne ukes NetCom Tirsdag. Nye koder er tilgjengelig f.o.m. 01.08.2012. Mvh NetCom

    Mulig det står noe om dette med liten skrift i kontrakten, men jeg hadde ikke hørt om denne begrensningen før. Stusslige greier dette NetCom!


    Comments

    Stian
    11 år

    Ble bra blider ja ;D