11 år 10 år

Uke 29

Sist fredag for nøyaktig en uke siden flyttet jeg til Gjøvik. Har kommet inn på master i informasjonssikkerhet som er et toårig program, og fant meg derfor en hybel ganske så nært Kopperud der Høgskolen i Gjøvik (HiG) ligger. Rommet er på ca 10 kvadrat, ikke særlig mye, men det skal nok gå. Strøm og fiber var inkludert i leia og jeg ønsket veldig å flytte ferdig før ferien. Fikk kjørt hjem en del ting siste helgen, og brukte siste uken på å vaske meg sakte men sikkert ut av min daværende bolig, samtidig som jeg prøvde å få solgt mest mulig på finn av større hvitevarer og møbler. Litt trist å levere inn våpen og uniform. Utrolig nok hadde jeg faktisk alle tingene, så materiellregnskapet ser ut til å fungere.

Leide så en henger på Statoil, fikk nøkkel i ny hybel, hentet bror som hadde vært i Gjøvik den uken og satte i gang. Vi leverte en seng inne i byen til ei som hadde meldt interesse på finn, hadde en mislykket tur på dynga (det var stengt), leverte sofa og oppvaskmaskin og tok første turen til Gjøvik. Stablet alt inn på hybelen og kjørte tilbake etter restene. Er grenser for hvor mye man kan trekke med en liten Fiesta :) Vi fikk levert det som var av søppel og emballasje inne i leir og tok så siste tur før vi kjørte tilbake til Skien.

Tilbake i Skien var det godt å få slappet av noen dager, spille en del tennis, litt volleyball og jobbe litt mer med denne nye websiden. Fikk ettersendt noen kvitteringer, registrert flytting, overført alle kontantene etter salg på konto, pakket opp min nye iPhone og vært en tur på Gaustadtoppen sammen med Anders og Eirik.

Torsdag kveld dro jeg tilbake til Gjøvik for å "rydde" meg inn på rommet, finne senga under alle eskene, sette sammen PC-pulten og koble til kjøleskapet som jeg tok med da det bare var et lite skap fra før av delt på oss 3 som skal bo der. Dro så tilbake til Lillehammer i dag, fredag, for å vaske ut det siste og levere vaskemaskinen, samt ta med meg noen siste småting.

Nå er det vel litt over 4 uker igjen med ferie. Hva skal man finne på mon tro?

Oppdatering: Bildene fra Gaustadtoppen

Var som tidligere nevnt på Gaustadtoppen med Anders og Eirik i starten av sommerferien.
Her er noen av bildene fra mobilen:

    Og her er noen bilder fra kameraet:

    Oppdatering: Valle

    Ble med Mamma og Hermann til Valle på lørdagen der vi besøkte en av sønnene til Hermann på hytten deres. Koselig sted med fin utsikt!

      Oppdatering: iPhone 4S

      Kjøpte meg omsider en smarttelefon, og ja, det ble en Apple-dings :)
      Ble vel overbevist da jeg leste Steve Jobs boken. Veldig kjekt å kunne sjekke mail, twitter og svare på Facebook chat på farten. Den tar gode bilder og film og jeg har funnet masse nyttige apps til den.