12 år 10 år

Da var vi kommet til mars alt, og temperaturen begynner å krype oppover plussgradene om dagen. Det kom et helt lass med snø her i går, så nå står det neste opp til kanten av gjerdet med snø i hagen. Et festlig syn. Siste tiden har gått med til forberedelser for vinterøvelse på jobb, og javascript på fritiden.

  • The Diamond Age: Or a Young Lady's Illustrated Primer The Diamond Age: Or a Young Lady's Illustrated Primer

Fikk reparert ferdig kjøleskapet mitt sist fredag. Elektronikken og motoren til viften hadde gått og var årsakene til at henholdsvis lyset og kjøleskapdelen ikke virket. En elektriker måtte først innom for å sjekke symptomene. Så gikk det halvannet uke før reservedelene kom på lager. En annen elektriker var så innom og fikset lyset, men hadde ikke med seg motoren, så jeg måtte la skapet stå av-iset enda noen få dager før skapet var helt klart. Er sannelig ikke så greit å leve uten kjøleskap. Hadde heldigvis en kjølebag og masse fryseelementer.

Ble ferdig med boken "The Diamond Age: Or a Young Lady's Illustrated Primer" her om dagen. En bok jeg virkelig anbefaler! Det ser også ut til at boken kommer som en 6-episoders TV-serie. En annen godnyhet er at serien "A Game of Thrones" starter igjen på sesong 2 om under én måned, altså 1.april. Har også fått anbefalt web-appen "Trello" som jeg har tatt i bruk. Genial "to-do" app.

  • Thrive Thrive

Lastet ned en interessant dokumentar kalt Thrive for litt siden:

thrive.2011.720p.brrip.x264.aac.26k
size 13.9 KiB
sha256: 31f26fa514...784df7ed4b

Mye bra, men den tar litt av hva angår utenomjordisk liv... Se også KONY 2012 dokumentaren som prøver å gjøre Joseph Kony kjent slik at han kan lokaliseres, fanges og dømmes.