12 år 10 år

Endelig er kurset på Kongsberg over. Alle reiseregninger er gjort opp og arbeidsmengden hoper seg opp på jobb. Mye reparasjoner og koordinering. Har også fått avtalt reparasjon av mitt defekte kjøleskap...


Min PS3 hadde store vansker med å laste ned Sonic Generations, som jeg nevnte i januar. Problemet var hverken PSN eller trådløs-forbindelsen min. Det var ruteren min. En D-Link DIR-655. Jeg har ikke funnet ut nøyaktig hvorfor, men jeg har prøvd utallige innstillinger som å sette opp PS3 i DMZ, aktivering av UPnP (midlertidig) og NAT endpoint filtering. Det som faktisk fungerte var å koble PS3 direkte på kabelmodemet mitt slik at PS3 fikk en offentlig IP-adresse. Hastigheten gikk fra ca 40KB/s til 1.3MB/s som er hastigheten på kabelforbindelsen min. Nå gikk de 8 GB med data raskt unna! Har ikke kommet så veldig langt på Sonic spillet enda, men jeg liker kontrollene MYE bedre enn Sonic 4 (som var totalt crap). Liker også byttene mellom "2D" og 3D brett, samt at det er mye ekstra oppdrag etter at hver bane er gjennomført.



(Bildet hentet fra ffalthalus)

Ble også ferdig med Final Fantasy 13. Brukte en del tid på "leveling" før jeg gikk på "sisteboss", så det gikk relativt greit å pine seg igjennom de lange kampene. Etter avslutningsklippene og rulleteksten åpnet oppgraderingsarenaen seg slik at karakterene kan bli sterkere. Tviler dog på at jeg gidder å bruke mer tid på det spillet. Det er noen SYKE motstandere på Gran Pulse.


Til slutt må jeg nevne min til nå høyeste poengsum for ét ord på Wordfeud: 276 poeng! 2x TW, 1x DW samt alle 7 bokstavene brukt :)