12 år 12 år

I dag stod jeg opp litt over halv ni. Jeg kunne sikkert stått opp da vekkeklokken ringte, men det virket ikke naturlig der og da. Dessuten har jeg fleksitidsordning på jobben så jeg må ikke komme før ni. Jeg laget en rask omelett jeg puttet i en matboks, spiste en boks makrell i tomat og gikk til jobb.

På jobb er det rolig for tiden, alt for rolig. Jeg ringte først rundt for å avklare oppkobling av noe nettverksutstyr, men fant etterhvert ut at den ene personen som kunne gi meg avklaringer ikke var på jobb i dag.

Etter lunsj og noen telefoner senere tok jeg tak i en ny cisco ruter som ikke hadde blitt konfigurert riktig på en fjernlokasjon vi kommuniserer med. Jeg ble sittende i noen timer med å gi telefonsupport til en tekniker på lokasjon. Vi feilsøket en god stund, men ingen av oss hadde noe særlig peiling på cisco. Vi hadde en modifisert konfigurasjon fra en tilsvarende enhet som vi hadde byttet IP-adresser og tunneler på som hadde vært kopiert inn på en standard leveransekonfigurasjon, og det hadde ikke gått helt bra. Vi endte derfor opp med å tilbakestille hele boksen og laste opp filen med tftp. Gjorde dette for godt over 1 år siden, så det var heldig at jeg hadde dokumentert hva jeg gjorde da. Rett før jeg skulle hjem hentet jeg en leiebil til bruk i morgen.

Hjemme igjen spiste jeg noen riskaker med ost og leverpostei, og kodet litt mer på et visualiseringsprosjekt jeg driver med for tiden. Med kart og grafer!

Litt før 7 gikk turen til Elixia for "styrke og core" time. For første gang siden jeg startet var alle plassene tatt da jeg kom i resepsjonen, men jeg fikk det ene kortet som var igjen da jeg hadde skiftet og ingen hadde kommet for å kreve det 8 minutter før timen skulle begynne. Det var nytt opplegg i dag med større fokus på balanse enn tidligere.

Nå etter trening spiste jeg middagsrester fra i går, og har hørt på noe rolig musikk for å slappe av. I morgen må jeg reise ca 0530 for å rekke frem til Kongsberg klokken 9. Snakk om kontrast.