12 år 11 år

Nå er det tirsdag kveld, og jeg sitter nå her å spiser tyrkisk yoghurt med frosne bær og nøtter. Hele forrige uke var jeg i Bodø i jobbsammenheng. Jeg gikk nattevakter, og som normalt er det veldig rolig om natten. En kollega av meg satt å så på hurtigruten. Live! Det må være noe av det mest meningsløse jeg sett siden det programmet som filmet Bergensbanen. Fant en artig parodi på dette: NRK.no. Nå er det heldigvis bare resten av uken igjen på jobb før jeg tar sommerferie. Har planlagt en tur i Jotunheimen på noen dager, og det blir sikkert en reise et sted samt noe tid i Skien. Vi får se.

Har begynt å løse noen oppgaver fra boken "Tenk på et tall - 200 oppgaver som utfordrer IQ-en din!". Det er faktisk veldig avslappende å sitte i sofaen og bare konsentrere seg om å finne løsningene på gåtene. Jeg har også bestilt to 2.5" disker á 1TB for å bruke som backupdisker. En hos foreldrene mine og en hos meg. Må få satt dem opp snart. Tenker å bruke syncback for å synkronisere filer samt lagre dem på en kryptert truecrypt partisjon.

  • Eplekake Eplekake

Sikkerhet Microsoft har laget et program for å scanne en Windows PC "offline" via en bootbar CD/DVD/minnebrikke. Målet er å oppdage og fikse endringer på en infisert maskin som blir eid av rootkit-teknologi. Se connect.microsoft.com/systemsweeper

Filmer 4 filmer jeg har sett nylig:

  • Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
  • Easy A Easy A
  • Transformers 3 Transformers 3
  • Tomorrow when the war began Tomorrow when the war began

    Helse dårlige nyheter for te-drikkere, kast solkremen og en metastudie som konkluderer med at mettet fett fra melkekilder ikke øker faren for hjerte- og karsykdommer.