12 år 10 år

Denne uken har jeg vært en tur på Rygge for å holde et kurs. Jeg reiste sammen med en annen fra jobb, og vi bodde i Moss. Jeg har aldri vært i Moss før. Synes det var en ganske fin by, i hvert fall langs bryggene og rundt området der kinoen lå. Var ikke noen plagsom lukt jeg kunne merke der. Kommer kanskje av at det regnet og blåste mye. Vi så filmen Source Code en av dagene, og jeg traff igjen en klassekamerat fra høyskolen.

Jeg fikk en reklame-epost fra Capris midt i uken som reklamerte for en ny bok av en svensk forfatter med tittelen "Matrevolusjonen". Svensken heter Andreas Eenfeldt. Har lest ca 1/3 av boken til nå, og må si den er ganske godt skrevet. Den fokuserer mye på historien bakenfor og dermed grunnlaget for at fett har fått det stemplet det har i dag.

  • On Stranger Tides On Stranger Tides
  • Source Code Source Code
  • Hangover Part 2 Hangover Part 2

Hengekøyen jeg bestilte før jeg dro lå klar på postkontoret da jeg var tilbake, og de to siste dagene har jeg planlagt enda en ny tur, denne gangen et godt stykke mot nord. Fikk sett On Stranger Tides i 3D her i går på Lillehammer kino. Filmen gikk i den største salen, sal 1. Synes ikke stolene der er noe særlig komfortable å sitte i, og det er litt plagsomt å sitte med disse brillene. Likevel skal vi tilbake i dag for å se Hangover part2. Har høye forventninger!