15 år 10 år

Juleferien gikk i år som den gikk i fjord og året før der igjen. Jeg bestemmer meg for å finne på mye spennende, kanskje til og med trene litt. Istedenfor tilbringer jeg alt for mye tid foran PC-en. Kan du forstå det? Det er selvsagt alle de obligatoriske selskapene med alle sider av familien, som i de senere år har lagt på seg enda flere sider. Både i det vide og det brede.

    Min søster hadde med seg Nintendo Wii fra Bergen der hun studerer. Wii samt Guitar Heroes. Det skal nevnes at mitt førsteinntrykk av spillet var heller dårlig. Det kan ha noe å gjøre med at det var jeg som spilte, for da Kathrine overtok gitaren kunne det virke som om hun ikke hadde gjort noe annet det siste året. Etter noen få timer med bratt lærekurve kan jeg ikke si annet enn at det må være et av de beste konseptene jeg har vært borti på en spillemaskin!

    Jeg har primært benyttet brett i bakken de siste 7-8 årene. Riktignok lånt da jeg ikke har fått somlet meg til å kjøpe eget. Nå er somlingen over og jeg gikk ut av butikken med mitt eget Burton™ brett. Kanskje er jeg lett påvirkelig når jeg ikke vet hva jeg vil… det er mulig. Grunnen til at jeg måtte ha brett nå, var naturligvis at jeg hadde planlagt en tur i bakken dagen etterpå, så hvorfor ikke.
    I helger og utvalgte dager går det skibuss til Kongsberg skisenter via ”Magnus Reiser” (magnusreiser.no) Buss tur/retur og dagskort til en nette sum av 400 penger. Kan anbefales. Bakken var stappfull og føret ganske fint, om noe hardt. En fryd å kjøre ned bakkene der snø generatorene står å pøser ut snø!

      Nyttårsaften ble feiret i Melum hos mitt søskenbarn Gøran med gamle kjente og nye ukjente. Nå som raketter med pinne er blitt forbudt, hadde jeg heller lave forventninger til hva vi ville se derifra den kvelden. I ettertid skal det sies at utsikten var upåklagelig. En nedskalert versjon av klippene fra nyttår ligger linket til under ”Opptak”, så du kan se på det hvis du vil.