12 år 10 år

Siden 17.mai faller på en tirsdag i år, ble det ekstra lang helg. På lørdag var jeg innom Jysk etter to hagestoler samt et bord. Jeg ble også ferdig med å lempe unna alt hageavfallet jeg gradvis hadde samlet sammen. Det er nå helt bart under trærne i hagehjørnet mitt. Planen er å så frø der, slik at de blir lettere å vedlikeholde. Store mengder røtter, løv og småvekster er nå et helt annet sted.

    Jeg hadde planer om å ta igjen en god del serier denne helgen, men det har jeg ikke fått prioritert. Satt hele søndagen med mat-siden min. Har prøvd å kartlegge forskjellige frukter og grønnsaker, samt samlet inn næringsinnhold i dem. Det er ikke så lett da de fleste oppgir per 100g vare. Sammenlikningsgrunnlaget blir derfor vanskelig. 100g salat er mye mer enn 100g poteter. Fant tilslutt en kilde som oppgir per enhet. Et eple, en pære osv. Det er noen unntak der innholdet er listet opp per "cup" som er en amerikansk måleenhet. Så langt er jeg imponert over særlig brokkoli, søtpotet og gulerot. De dekker lett fiber, vitamin A,C og K-behovet vårt.

      Søndag morgen var jeg på yoga på Elixia, og i dag gikk jeg en tur mens jeg hørte på en lydbok. Satser på å se noen serier i kveld... kanskje også spille litt mer portal2?

      Bestilte en hengekøye fra hengekøye.com. Blir spennende å se om kvaliteten er bra.