12 år 10 år

I helgen feiret vi farfar som blir 85 år nå i mai. Vi startet dagen med en god porsjon hagearbeid som bestod i å felle to trær, samt kutte ned på en del busker rundt om i hagen der farmor og farfar bor. Det handlet nok mest om å unngå at "trærne skal få vokse over hodet" på en. Det ble mye åpnere, og dermed lettere å stelle i hagen. Alt hageavfallet fraktet vi så tettpakket bort i en tilhenger med bur rundt som vi lånte dagen før. Helt utrolig hva den lille fiestaen er i stand til å dra etter seg! Farfar hadde en gammel motorsag som var noe vanskelig å få i gang, faktisk så vanskelig at naboen kom over gjerdet med sin egen som nesten ikke var brukt. Den var ikke direkte lett på foten den heller, men far fikk nå start på den, og satte driftig igang. Farfar, som på tross sin høye alder ikke så ut til å la seg stoppe av den grunn, var ivrig med når tunge grener skulle fraktes bort til hengeren. Faktisk så ivrig at vi pent måtte be han sitte ned slik at han skulle være opplagt til besøket senere om kvelden.

  • Lasset med hageavfall Lasset med hageavfall
  • Farfar og meg Farfar og meg
  • Tante med katt Tante med katt
  • En selvsikker katt En selvsikker katt

    Som sagt, noe senere var det tid for mat og kaker. Tante hadde tatt turen fra Tønsberg og broren min kom så snart han var ferdig på jobben. Jeg spiser "paleo" til vanlig, men når farmor serverer bløtkake og sjokoladekake, finnes det ingen god grunn til ikke å spise.

    På søndag startet jeg dagen med en liten løpetur rundt Gjerpen-vannet. Turen skulle i hvert fall bli kort, men jeg klarte ikke å komme meg over på by-siden ved første anledning, så turen ble noe lenger. 11 Km målte jeg på gulesider. Etterpå vi til Himalayaparken, med min far og bror. Tok noen bilder du kan se her:

      I dag, mandag, avspaserte jeg for å ha litt bedre tid, samt slippe å stresse ned på søndagen. Startet derfor dagen med en time hos legen for å ta en blodprøve og prate litt med fastlegen min for en gangs skyld, samt en tur på Lietorvet der jeg kjøpte noen innesko. Turen tilbake til Lillehammer gikk som normalt. Huset mitt hadde blitt vasket og snart skal noen i gang med å male det...

      • Frokost etter blodprøve:
jordbær, krem av fløte med avokado, nøtter. Melk.
Bacon, riskake med leverpostei og med ost. Gulerøtter og litt salat. Frokost etter blodprøve: jordbær, krem av fløte med avokado, nøtter. Melk. Bacon, riskake med leverpostei og med ost. Gulerøtter og litt salat.