13 år 11 år

I går ryddet jeg i kjelleren og i boden. I kjelleren er det hovedsakelig bare pappesker og isopor, så det gikk ganske fort. Sjekket igjennom alle eskene om det lå noen gamle pc-komponenter der. I boden ligger alt av verktøy og reservedeler til pc-ene jeg har bygget opp igjennom. Har en hel biltemabag full av SATA-kabler, strips, VGA-kabler, crossfireoverganger, og ganske mye annet. Til og med en liten pose full av jumpere!

Jeg koblet så opp min forrige PC som nå har stått uten tilgang på strøm ganske lenge. Det må være noe galt med skjermkortet, for sist jeg brukte den gikk den i blåskjerm. Installerte Windows på nytt og lot nå være å legge inn drivere fra ATI, da de var skyld i problemet. Planen nå er å installere Solaris10 på den, etter at jeg har gått over alle diskene i den, samt skaffet med en DVD-plate å brenne bildet ut på. Jeg var litt utålmodig og dyttet inn strømkontakten (molex) i den øverste disken mens maskinen stod i BIOS. Jeg så et lite lysglimt etterfulgt av mørke. Jeg trakk raskt ut hovedkontakten, ventet litt og satte den inn igjen. Starter opp og systemet fungerer som før. Til og med disken virker... hadde jeg ikke sett for meg.

Over til noe annet. Her er et par filmer jeg har sett den siste tiden, og som kan anbefales (i motsetning til et par andre filmer som ikke kan anbefales):

Ironman I og II: Action

    Whip It: Drama/sport/romanse

      500 Days of Summer: Drama/romanse

        Alice in Wonderland (2010): Animasjon/eventyr

          The Imaginarium of Doctor Parnassus: Eventyr

            Lemony Snickets A Series Of Unfortunate Events: Eventyr/komedie

              Nå er det tid for serier. Har kommet en ny Smallville, Bleach, Big bang theory og Stargate Universe jeg enda ikke har sett :-)