13 år 10 år

Lydboken jeg hører på for tiden heter "Freedom", og er oppfølgeren til boken Daemon skrevet av Daniel Suarez. Boken starter rett etter Matthew Sobol's død, en legendarisk spillprodusent som nå er død grunnet kreft. Så snart nyhetene om hans død dukker opp i nyhetene starter et dataprogram, en daemon, opp rund omkring med mål om å forandre på verdensordenen... En utrolig spennende teknologitriller!

    De siste to ukene har vært nokså hektiske med planlegging og reising på jobb. Var på Ørland hele sist uke. Så ferdig Firefly, sist helg, en spaceopera som omhandler Malcolm Reynolds, hans skip Serenity og hans crew. Han driver på kanten av loven og gjør opprør mot "Alliansen", et sentralisert militært styre. Det er 14 episoder etterfulgt av en film "Serenity" som oppklarer en del aspekter ved serien. Filmen mangler dessverre en del av stemningen serien hadde da det på filmen blir for mye fokus på action hele tiden. Firefly minner ganske mye om den japanske animasjons-serien Cowboy Bebop

    • De nye høyttalerkablene. 2 stk par, alle bi-wire. De nye høyttalerkablene. 2 stk par, alle bi-wire.
    • Endelig litt symmetri! Endelig litt symmetri!
    • Bakpå den nye sub'en. Merk EQ2 som gir ekstra boost på 7dB@25Hz. EQ1 gir samme boost på 50Hz, noe også den gamle hadde. I tillegg har den en Bakpå den nye sub'en. Merk EQ2 som gir ekstra boost på 7dB@25Hz. EQ1 gir samme boost på 50Hz, noe også den gamle hadde. I tillegg har den en "auto on"
    • Klart for mat og film :) Klart for mat og film :)

      I dag var jeg i Oslo å hentet en ny subwoofer jeg bestilte tidligere i uken. En XTZ 99W12.16, som er en oppgradert versjon av den jeg allerede har (99W12). Den har blant annet flere brytere for boosting av frekvenser, et som går lavere enn forgjengeren, samt nye føtter/spikes. Kjøpte også nye kabler. Fant noen fine fra fnky.no som fungerer ypperlig. Merket at bassen ble mye mer fremhevet enn med de hjemmelagde jeg har brukt til nå. Typebetegnelsen er Fun"k"cable-1040, og de er satt ned med 50% for tiden. Billige kabler og god service.