10 år 6 år

Det er mye reising i forbindelse med jobben min. Sist reise gikk til Bodø, barndomsbyen min der jeg vokste opp. Der var rart å komme tilbake etter nesten 15 år, med alle minnene assosiert ved å se stedene jeg oppholdt meg på som barn.

  Fra hotellet midt i byen gikk turen først via Bodø kirke, videre mot sykehuset og rensåsparken. I kanten av parken ligger svømmehallen vi var i nesten hver helg. Nå så den farlig nedlagt ut, uten at jeg sjekket det nærmere.

  Fra toppen av parken er det god utsikt ut mot nordlandshallen, flyplassen og gaten jeg bodde i rett før vi flyttet tilbake til Skien. Etter å ha sett gamlehuset gikk turen videre til Østbyen barneskole der jeg gikk fra 1-3 klasse. Veggene vi sparket ball mot, "kongen på haugen"-haugen, buskene med alle gangene.. alt var der fortsatt.

   På grunn av sitt beryktede vær, er mesteparten av butikkene i sentrum dekket av glass. Glasshuset med andre ord. Bygget er blitt større siden sist.

   Neste dag tok vi en kjøretur utom sentrum, først til Saltstraumen. Dit kan jeg ikke huske å ha vært før. På vei tilbake kjørte vi innom Bestemorenga.

    Tilslutt noen bilder tatt mot byen fra Rønvikfjellet


    Comments