13 år 11 år

RSS er en genial måte å følge med på "nyheter" på. En enkel web-basert applikasjon for å vise dem er Feedly. Du logger på med google-kontoen din og legger til de feedene du ønsker å følge med på. Den kan også koble seg opp mot twitter-kontoen din for å vise de siste meldingene på det nettverket.

Har kommet over to nye kjekke programmer. Fences er et tilleggsprogram for Windows som lar deg opprette grupper på skrivebordet slik at du kan organisere dem. Den tilfører skrivebordet mulighet for å skjule alle ikonene ved å dobbelklikke på skrivebordet. Man kan ha enkelte inngjerdinger unntatt fra å bli skjult.

Det andre programmet heter LockNote og er et lite "notepad" program som krypterer innholdet ved et passord du selv setter. Teksten lagres i exe-filen og er derfor et genial, trygt program å ha med seg på en usb-pinne for å lagre passord og annet sensitivt innhold. Siden programmet lagrer informasjonen "inne i seg selv", må du lage en ny kopi av programfilen for å opprette et nytt dokument.

I sist episode av Bleach døde Ichigo... nesten. Da han våknet opp igjen hadde han nådd opp på et enda høyere nivå enn før. Transformert til en ekte hollow?




Dette var episode 271. Kan lastes ned fra bleach7.com