14 år 12 år

Fant en ny artig serie her for en liten tid siden. Den heter "Legend of the Seeker" og er en form for eventyr/fantasi/magi-serie, ganske lik serien "The Adventures of Sinbad (1996-1998)". Spesialeffektene har heldigvis blitt bedre siden den gang. Historien tar utgangspunkt i en verden fra The Sword of Truth-serien oppdiktet av Terry Goodkind. Historiens helt Richard Cypher har vokst opp i Westland, en provins adskilt fra Midlands ved en magisk vegg. Richard finner ut at han er adoptert og er forutbestemt til å bli en "seeker", en helt som skal nedkjempe ondskap hvor enn han finner det.

Han får hjelp av Kahlan Amnell som er en "confessor", en form for livvakt for Richard. Zeddicus Zu'l Zorander er en trollmann som reddet Richard fra å bli myrdet som nyfødt og har sett til ham siden dengang.

Den andre serien jeg har begynt å se litt på er "The Big Bang Theory". Det er en komedie med en viss geek-twist. Du kjenner igjen typen ved høy IQ, noe lavere sosial kompetanse og en stor interesse for tv-spill.
Leonard og Sheldon er begge i 20-årene, har studert til doktorgrad på California Institute of Technology og faller generelt godt inn i kategoriseringen gitt overfor. De bor rett over gangen for en ung attraktiv blond servitør...

Jeg nevnte noen klipp fra topgear i sist blogg. Når en først er inne på temaet må jeg også få nevne denne "testen" av bilen jeg har kjøpt meg. Riktignok en litt mer taktisk farge på min :-) Se 3:16 inn i klippet. Ford Fiesta Titanium

Test hvor rask du er til å skrive på 10 fast fingers.