14 år 12 år

Det gikk utrolig mye artig på TV i går. Først ut ble en gammel episode av Top Gear "Winter Olympics" sendt. Sesong 7 episode 7, filmet i Lillehammer. For en sprø gjeng! En 20 år gammel mini cooper og et skihopp...kan de få minien til å hoppe lenger enn skihopperen? Litt ekstra krefter blir nødvendig. "Is this the UK rocketry association? This is Jeremy Clarkson from TOP GEAR, I need some rockets!"



May og Hammond tar også en test av Suzuki Swift på hockeybanen. Genialt!

Under Norske talenter på TV2 i går var det mange morsomme innslag. Like særlig denne: Richard & Andreas: Ocarina of Time. Ocarina er det instrumentet Link spiller på under spillet blant annet for å tilkalle hesten sin. Ocarinaen, eller leirduen om du ikke klarer å huske det vanskelige navnet, var riktignok ikke helt stemt.

"nei.. nei men altså det.. det er ikke min beste ocarina. Min beste ocarina har jeg ikke sån tråd på og den er verd liksom 1000 kroner så kan liksom ikke risikere å miste den i gulvet"

Ellers var jo også Strutsejentene helt fantastisk.



Av annet verd å se på en fredagskveld har vi selvsagt "nytt på nytt". Finansminister Sigbjørn Johnsen og professor Gudmund Hernes var gjester i går. Showet kan sees på NRK nett-TV om du ikke fikk sett den i går: Nytt på nytt 19.03.2010

Over til noe annet. Jeg fikk vite om dette fantastiske klippet her om dagen. How to view someones IP address and connection speed! av NextGenHacker101. Denne karen er selvsagt langt ute på jordet. Helt fantastisk artig å se! Snodig at bare et titals personer "er inne" på Google i det han kjører testen!


(tracert/tracepath er forkortet av "Trace Route" og er integrert i de fleste nettverksoperativsystem. Programmet sender ut en spørring mot en destinasjon der Time To Live (TTL) feltet i IP-pakken starter på 1 og øker helt til målet er nådd. Det du da oppnår er en listing av alle rutere på veien mellom deg og målet. Brukes for å feilsøke nettverk.)

Onsdag for et par dager siden prøvde jeg og et par fra jobben ut curling. Ganske artig spill som likner ganske mye på boccia, bare på is. Ser ganske enkelt ut og reglene er simple. Hadde aldri trudd det skulle være så mye taktikk inne i bilde :) Det er ikke oss på bildet, glemte å ta med kamera :(


Tilslutt noen ord om reklame igjen. Som tidligere nevnt fikk jeg masse reklame. 3-5 brosjyrer hver dag. På det lokale postkontoret hadde de et skjema man kunne fylle ut, samt et klistremerke man skulle feste på postkassen. Vips så var problemet borte :) det kostet heller ingen ting.