14 år 10 år

Endelig ferdig. Nå sitter jeg her å hører på Nickel Creek "Best of Bluegrass" og reflekterer over dagen. Rett etter jobb dro jeg innom Montér og fant meg et par pakker med tetningslister for å stoppe trekke i 3 dører. De aktuelle dørene hadde en glippe på ca 5mm rundt karmen. Én av dørene er i tillegg montert skjevt. Et par dager tidligere gikk jeg amok med et par silikonsprøyter. Resultatet ble for det meste bra, særlig de stedene jeg gikk over etter at jeg kom over trikset med å bruke en plasthanske til å presse silikonet ned i hjørnene. Silikon er noe realt griseri, for å si det mildt... Til dørene fungerte riktignok silikon ikke. Klarte ikke å bygge langt nok ut. Tetningslistene med lim fungerte glimrende.

    Den andre tingen jeg skulle ha på Strandtorget var ved. Jeg fant et "tilbud" på ved på plantasjen sist jeg var der, men nå var dem helt utsolgte. I stedet kjøpte jeg to planter. Jeg hadde garantert ikke vist hva slags planter det er, hadde det ikke vært for de hendige lappene som var festet til dem. Den ene er en "Spathiphyllum" og trives best mellom 15-20 grader. Den skal vannes ca 1 gang i uken og ligge i ca 2cm vann. Den skal tilsettes "NPK" en gang i måneden og
    den skal ikke spises. Den andre er en "Bromelia" og skal behandles på tilsvarende måte, men vannes rett ovenfra.

    Den siste tingen jeg kjøpte i dag var en Harmony One fjernkontroll. Den skal ta over for totalt 7 fjernkontroller.

    Mitt nye prosjekt for tiden er å skaffe meg 4 håndkontroller til nintendo64, adaptere til USB og emulere de gamle gode spillene i 1080p med full Anti-aliasing på storskjermen. Blir skøy!

    La også opp en "skattekalkulator" under "Økonomi" i løpet av helgen. Den tar ikke hensyn til så mange regler, er for egen del for å forstå skattesystemet.