14 år 10 år

Hjelp!, jeg blir spammet ned! Det er helt utrolig hvor mye reklame som finner veien ned i postkassen min. Det kommer hver eneste dag. Ditt apotek, Bergans, Felleskjøpet, Yves Rocher "Strålende vakker", Peppes Pizza, Jysk, Ringo "Karneval", Skeidar, Elkjøp, Vita, Coop, Jernia, Kiwi...bare for å nevne noen. Så mye for det papirløse samfunnet vi prøver å leve opp til.

Som nyinnflyttet er det visse positive sider ved saken. Mange gode innkjøpstips og nyttige tilbud, samt en viss indikasjon på hvilke foreninger man kan forvente å finne det man trenger i. Jeg vet selvsagt hvor jeg får kjøpt harddisker, prosessorer og skjermkort, men hva med sånne ting man henger gardiner i? :)

En annen god ting med reklame er at det fungerer flott for å tenne opp i peisen med. Må få skaffet meg et "uadressert post, nei takk!" skilt snarest, samt registrere med på brreg.no

Har nå (nesten) fått fyr i peisen (med hjelp av litt reklame), og har satt riskokeren på. På tide å fyre opp wokpannen med grønnsaker og kylling!


Comments

Pappa
14 år

Herlig tekst og bilder. Godt å ha et skjevt blikk på tingenes galskap ;)

Stian N
14 år

Registrerte meg på brreg.no jeg å men lurte litt på om det faktisk funket. har jo ikke så mye reklame enda. kjekt å ha noe å fyre opp med da ;)