12 år 11 år

Lørdag dro tre av oss inn til Lindos mens de resterende tok enda en dag med avslapping. Lindos er en vakker by med hvite hus i en stor dal, og som omgir en stor borg. Vi parkerte langs veien og gikk først ned og igjennom gate med gate med suvernirbutikker. Forbi alle butikkene gikk det så oppover til toppen. Det var nydelig utsikt, både tilbake mot byen og ned mot strendene og havet. Borgen i Lindos, "byen i høyden" (akropolis) hadde god utsikt ut mot havet og byen. Vi vandret rundt i varmen, tok noen statuebilder, så at Grekerne drev å gjennoppbygget murene og gikk så ned igjen. Vi spiste på toppen av en restaurant inne i byen, jeg kjøpte noen suvernier og så gikk vi ned til stranden. På kvelden grillet vi igjen, nå med alt for mye kjøtt. Vi må ha glemt at vi ogå skulle spise tilbehør som igjen bestod av bakte poteter og grillede grønnsaker.

    I dag, søndag, reiste Andreas, Anders og jeg til vannparken i Faliraki. Vi bommet på byen på første forsøk, og endte opp i Koskinou der vi fulgte en kystvei ned og fant vannparken. Den skal vist nok være en av Europas største, uten at vi ble sjokkert over arealet. Artig var det likevel.

      På vei tilbake plukket vi opp Eirik og Jørgen som hadde tatt turen til Lindos, slik vi gjorde dagen før. Om kvelden dro vi tilbake til det spisestedet vi var på første kvelden der vi nå hadde reservert bord. Dagen 2 dager før hadde vi prøvd, men da var det fult. Det ble ganske fult i dag også, og servitørene var tydelig mer stresset i dag. Dessuten var det en plagsom musiker som spilte alt for høyt på saksofon til kjente popplåter. Vi droppet derfor deserten og spiste heller is og pannekaker inne i "sentrum".