12 år 10 år

Anders og jeg møtte Andreas, Eirik og Jørgen på Gardermoen i ganske god tid før avgang. Norwegian-automaten failet etter å ha skrevet ut 2/4 bagasjelapper. Sistemann fikk vi ikke fårhåndsbestilt bagasje til (minipris billett) grunnet at han som bestilte billettene akkratt ikke hadde nok på konto, men dette gikk greit å ordne på flyplassen. Det var riktignok dobbelt så dyrt. Flyturen tok 4 timer og vi var dermed fremme ca 0320, 0420 lokaltid da Hellas har +3 timer fra GMT.


      Flyet landet altså nordvest på Rodos, en liten øy på grensen til Tyrkia. Andreas hadde bestilt leiebil som vi fant et stykke bortetter gaten ved flyplassen. Vi kjørte så til villaen som ligger i Pefki rett sør for Lindos. Det var en times kjøretur på relativt slitne veier med overivrig mange skilt.
      Da vi kom frem til villaen ble vi møtt av en annen som heter Eirik, da han hadde kommet ned noen dager før. Vi gikk raskt over alle rommene, fordelte soveplasser på et vis og la oss til å sove rundt omkring.

        I dag, tirsdag, har vi vært i villaen nesten hele dagen, solt oss og badet. Vi fikk samlet sammen 2200€ som villaen kostet å ha en uke (og som var halv pris da de som opprinnelig hadde reservert den måtte melde avbud grunnet benbrudd). I kveldingen spiste vi middag ute.