13 år 10 år

I går, søndag, gjorde jeg veldig lite. Jeg hørte ferdig Stardust, og begynte på en bok om Einsteins formel E=mcc. Det er i grunnen ganske deilig å bare ligge ved bassenget på hotellet. Var også litt rundt i "pirat" butikkene nede ved stranden for å kjøpe noe klær.

  • Er den stoppet ut? *ser lenge på den*... nei, den lever, den vridde på hodet :) Er den stoppet ut? *ser lenge på den*... nei, den lever, den vridde på hodet :)
  • I det store akvariet går man i slike tunneler med vann på siden og over. Ganske stilig. Det var oppvisninger med mating av haiene, men det var så folk I det store akvariet går man i slike tunneler med vann på siden og over. Ganske stilig. Det var oppvisninger med mating av haiene, men det var så folk

    I dag var det overskyet da jeg våknet, så da passet det bra å ta en tur til Palma aquarium! Stedet ligger bare et par busshodeplasser unna hotellet. Buss var inkludert i billetten jeg kjøpte før jeg dro. Buss nummer 15 og 25 i retning mot Palma var alternativene som gikk forbi. Jeg ble stående sammen med mange andre som tydeligvis skulle samme vei. Buss etter buss kjørte rett forbi oss, fordi de var stapp fulle. Jeg så da to muligheter: Gå på bussene som gikk andre veien (for de var nesten helt tomme) og så kjøre en hel runde rundt... eller gå motsatt vei av den jeg skulle i håp om å komme til et busstopp der bussen ikke allerede var fullstappet. Omsider, og et godt stykke unna, kom jeg meg såvidt inn på en buss.

    • Glassmaneter, ganske stilig med det varierende lyset den skinner i Glassmaneter, ganske stilig med det varierende lyset den skinner i
    • Denne stakkaren var plassert i en liten bitteliten bolle uten plass for å bevege seg. Stakkars... Må være utrolig kjedelig å være en manet. Særlig når Denne stakkaren var plassert i en liten bitteliten bolle uten plass for å bevege seg. Stakkars... Må være utrolig kjedelig å være en manet. Særlig når
    • HJEEELP! DE HAR SPERRET MEG INNE!!! HJEEELP! DE HAR SPERRET MEG INNE!!!
    • Typisk park-kart for å orientere seg. Typisk park-kart for å orientere seg.

      Akvariet var lett å se, og det var store mengder turister denne dagen. Senteret var delt inn i forskjellige tema og vi fikk utdelt et fint kart med piler som viste hvilken vei det var lurt å gå, med mindre du helst vil gå mot strømmen. Først var det et mørkt lokale med små akvarium i veggene. Blits var heldigvis ikke lov, så det var stort sett mulig å venne seg til mørket. Man kom så ut til et åpent område med kafé og en del utendørsbasseng der de hadde skilpadder. Videre gikk turen til en liten jungel, etterfulgt av et stort akvarium med større fisker, blant annet haier. Dette bassenget er visstnok Europas dypeste og inneholder 3.5 millioner liter vann.

      I motsetning til Hotellet og hele Playa de Palma generelt, var det faktisk nordmenn å se/høre på akvariet. Ved den stranden jeg er, befinner det seg voldsomt mange tyskere. Slitsomt mange, og de går ofte i store flokker. Skyene og regnet trakk seg tilbake i løpet av ettermiddagen og det ble derfor et par timer ved bassenget i dag også. Begynte på den 3. lydboken: "The Body Has a Mind of Its Own".


      Comments

      pappa
      13 år

      Takk for flotte bilder:)