13 år 10 år

Da sitter jeg på Gardermoen flyhavn på gate 49 og venter på at flyet skal dra klokken 0700. Jeg kjørte hjemmefra Skien 0100, etter å ha ligget i halvsøvne halvannen times tid. Reisenervene begynte å bli temmelig aktive og det var umulig å få sove. Bilturen inn var veldig rolig, nesten ikke en bil på veien. Var innom parkeringshuset for å sette fra meg bilen, tok bussen inn til terminalen, sjekket inn bagasje og klar for kontrollen før klokken var blitt 0500. To timer å slå ihjel med andre ord. Været i Palma er nå hel-sol og 20 grader i følge monitoren her, klokken 0525 vel og merke. I Mallorca skal jeg til "Playa de Palma" og jeg blir der frem til 21. august.

    Flyet var på ingen måter fylt opp. Det var masse ledige seter, så det gikk fint å flytte litt rundt for å få bedre plass. Vel fremme på Mallorca, godt over 3 timer senere ble vi møtt av opptil flere turledere som stod å viste oss retningen til bussene. Litt kaos og en god del venting før bussen satte av gårde. Hotellet, Cosmopolitan, ligger et stykke unna stranden, men er nokså fint og har mye liv ved bassengkanten. Eneste å klage over er at sengen lager voldsomt med ulyder bare man setter seg på den :)

      Gikk litt rundt i butikkene langs stranden og fant etterhvert en minibankautomat som tok kortet mitt, så nå er alt på stell. Nå gjenstår bare å finne på noe å gjøre disse to ukene...